Malmeten el mural dedicat a la Dona Pagesa

Aquest divendres al matí, un gambirot ha malmès el mural en homenatge a la Dona Pagesa. L’obra es troba ubicada a l’aparcament del Sindicat de Malgrat de Mar, a tocar de l’estació de trens.

Han estat testimonis dels fets els qui han alertat la Policia Local. Immediatament, agents dels cos s’han personat fins el lloc del succés i han pogut atrapar l’home in fraganti, mentre cometia l’acte incívic. La policia, després d’identificar-lo, ha comprovat que es tracta d’un “habitual” de la zona, pertanyent a un grup d’individus que s’apleguen sovint als voltants de l’estació i la plaça Marià Cubí per beure i drogar-se.

Es dona el cas, que el mural tot just s’havia inaugurat de manera oficial aquest dijous. Ha estat en el decurs d’un acte inclòs en el programa d’activitats dedicades a la commemoració del dia internacional en contra de la violència a les dones.

Contingut relacionat…