Malmeten el mural dedicat a la Dona Pagesa

Aquest divendres al matí, un gambirot ha malmès el mural en homenatge a la Dona Pagesa. L’obra es troba ubicada a l’aparcament del Sindicat de Malgrat de Mar, a tocar de l’estació de trens.

Han estat testimonis dels fets els qui han alertat la Policia Local. Immediatament, agents dels cos s’han personat fins el lloc del succés i han pogut atrapar l’home in fraganti, mentre cometia l’acte incívic. La policia, després d’identificar-lo, ha comprovat que es tracta d’un “habitual” de la zona, pertanyent a un grup d’individus que s’apleguen sovint als voltants de l’estació i la plaça Marià Cubí per beure i drogar-se.

Es dona el cas, que el mural tot just s’havia inaugurat de manera oficial aquest dijous. Ha estat en el decurs d’un acte inclòs en el programa d’activitats dedicades a la commemoració del dia internacional en contra de la violència a les dones.

Contingut relacionat…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.