Queixes per les afectacions degut a les obres del carrer Indústria

A mitjans del passat mes d’octubre, es van iniciar les obres de millora de la xarxa de clavegueram del carrer Indústria de Malgrat de Mar. Els treballs també afecten un tram del Camí del Pla.

Les obres han comportat canvis substancials pel què fa a la circulació de vehicles, ja que s’ha hagut de modificar el sentit de circulació tant a l’avinguda del Carme com al Camí del Pla. A més, mentre s’executen els treballs, la circulació de vehicles ha quedat restringida i/o prohibida al carrer Indústria.

Degut a aquests canvis, els vehicles que accedien a l’aparcament de Can Rierola -darrera l’Església- o al centre del municipi a través del carrer Indústria, ara no poden fer-ho. Un fet que ha provocat un augment considerable del trànsit de vehicles en el carrer Girona i l’avinguda Mediterrània. La situació està causant malestar entre alguns veïns, que s’han mostrat queixosos per l’elevada contaminació acústica i ambiental que han de suportar, sobretot en hores punta.

Alguns dels denunciants han lamentat els greuges que han de patir, recordant que es tracta d’una zona habitualment afectada per l’elevat i constant trànsit de vehicles i on les darreres dades oficials indicaven que en transitaven més de 6.000 cada dia.

Darreres notícies…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.