Tanques malmeses a l’aparcament de la pista polivalent

La tanca de fusta que voreja part de l’aparcament de vehicles que hi ha a tocar la pista polivalent, al carrer Josep Maria Folch i Torres, es troba en molt mal estat.

L’element de seguretat està desfalcat i és a punt de caure. Un fet que podria comportar incidents, ja que es tracta d’una zona força transitada degut a la seva proximitat amb el camp municipal d’esports.

La tanca es va fer col·locar com a mesura de protecció durant l’adequació d’aquests terrenys com a aparcament provisional per a vehicles. L’emplaçament va entrar en funcionament a principis del mes de maig de 2019. L’espai, d’uns 3.000 metres quadrats, té una capacitat per a 122 cotxes i una quinzena de motocicletes.

Es tracta d’un aparcament que mai ha convençut a bona part dels seus usuaris. Durant l’habilitació dels terrenys, el veïnat ja va manifestar que la zona es convertiria en un fangar en cas de pluja degut la tipologia del material que s’hi va abocar, sauló compactat. El govern del moment va sortir al pas de les advertències veïnals assenyalant que es tractava d’uns treballs provisionals, puntualitzant que en un futur s’havia d’urbanitzar aquest tram de carrer.

Amb la creació d’aquest aparcament, des del consistori es volia ampliar la demanda de places per a vehicles en aquesta zona del municipi, degut a l’augment del volum d’activitats que giren i es practiquen a l’entorn del camp d’esports i la pista polivalent.

Darreres notícies…

Tu perds

Amb receptes per als pròxims quatre anys de mandat pràcticament calcades, encara no hi ha res decidit.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.