L’alcaldessa assumirà Esports fins a final de mandat

A través d’un comunicat intern, adreçat aquest dijous dia 1 de desembre a les entitats i clubs esportius malgratencs, el fins ara responsable polític de l’àrea d’Esports a l’ajuntament de Malgrat de Mar, els ha traslladat el seu comiat.

El socialista Ludwig Ivan Hasko, ha al·legat “motius personals i professionals” a l’hora de prendre la decisió. En el comunicat, el regidor posa de manifest les dificultats sorgides arran la pandèmia de Covid-19. “La situación se complicó muchísimo, tuve que dejar de lado a mi familia, todo pasó a un tercer plano, debía de atender las necesidades de nuestros vecinos y amigos sumándose una situación emocional bastante complicada”, ha indicat literalment.

Hasko ha assenyalat que al llarg de tot aquest temps ha hagut de prendre decisions que no han estat ben rebudes per molts. “(…) pero siempre, las he tomado como respuesta a las necesidades y beneficios de todas las entidades por igual”, ha matisat.

Ludwig Ivan Hasko continuarà al capdavant de la regidoria de Promoció Econòmica. Pel què fa a Esports, serà l’alcaldessa Sònia Viñolas (PSC) qui se’n farà càrrec.

Una de darreres les polèmiques a la qual ha hagut de fer front Hasko, i on tot apunta que ha estat el detonant del seu comiat al capdavant d’Esports, ha estat la problemàtica pels usos i horaris del pavelló Germans Margall. El passat mes d’octubre, el regidor socialista va haver de defensar la seva gestió per sortir-se’n de les acusacions que l’assenyalaven com a màxim responsable del trencament de la convivència entre el club de bàsquet i el de twirling. Ambdues entitats esportives reclamaven les hores de pista que els corresponia. Un fet que va portar a l’enfrontament entre totes les parts implicades.

Darreres notícies…

Tu perds

Amb receptes per als pròxims quatre anys de mandat pràcticament calcades, encara no hi ha res decidit.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.