Malgrat de Mar tindrà Revetlla de Cap d’Any

L’agenda d’activitats d’aquest Nadal 2022, inclou com a novetat destacada la celebració de la Revetlla de Cap d’Any. L’acte tindrà lloc el dia 31 de desembre al pavelló Germans Margall i anirà a càrrec dels components de la Summer Moguda.

La festa, organitzada des de l’àrea de Joventut, començarà a dos quarts d’una de la matinada i s’allargarà fins les 5. L’accés a les instal·lacions s’haurà de fer previ pagament d’una entrada. El seu preu és de 5 euros i es podrà adquirir a partir del 13 de desembre a través d’una plataforma on-line especialitzada.

La celebració anirà precedida de les Campanades Populars de Cap d’Any, que es faran a la plaça de l’Església a tres quarts de dotze de la nit. L’acte està organitzat per la Comissió de Festes del municipi.

Ambdues activitats formen part del gruix d’actes previstos al llarg d’aquest mes desembre i a través dels quals Malgrat de Mar vol celebrar el conglomerat de festes nadalenques. Altres espectacles inclosos són un Tió Gegant Musical, atraccions i jocs de fusta per als infants, concerts, tallers, el Quinto de Nadal… No hi faltaran la recollida de cartes per part del Patge Reial i la tradicional Cavalcada de Reis.

Darreres notícies…

Tu perds

Amb receptes per als pròxims quatre anys de mandat pràcticament calcades, encara no hi ha res decidit.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.