El Rovell s’uneix a la festa de Sant Nicolau

Fins el pròxim dia 10 de desembre, Malgrat de Mar es vesteix de festa major. Sant Nicolau 2022 compta amb activitats adreçades a tots els públics, organitzades per diverses entitats locals.

Per segon any consecutiu, l’Ateneu El Rovell s’ha volgut sumar a la festa. En aquest sentit, l’entitat hi aportarà el seu granet de sorra amb quatre activitats ben diferenciades: un pregó acompanyat d’un concert de pop-rock, karaoke, una paradeta dedicada als brigadistes internacionals a la fira de Sant Nicolau i una lectura de contes i poemes.

Des de l’Ateneu s’ha subratllat que, amb l’organització d’aquestes quatre activitats, l’entitat se suma a la celebració del patró de Malgrat de Mar i que en cap cas es tracta d’una “festa major alternativa”. Ens hi hem volgut sumar amb les nostres pròpies activitats”, ha insistit Sergi Fuentes, membre de El Rovell. “Hem volgut oferir activitats que no es troben en el programa de festa major i que la resta d’entitats no ofereixen. Així, el que fem és complementar aquesta festa major de Sant Nicolau”, ha conclòs Fuentes després de lloar la feina de les associacions que organitzen el programa.

Darreres notícies…

Tu perds

Amb receptes per als pròxims quatre anys de mandat pràcticament calcades, encara no hi ha res decidit.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.