No són xais, són hienes!

En el darrer ple municipal, el regidor de la CUP, Enric Zaldo, va qüestionar la complicitat entre els membres de govern -PSC i Malgrat Ens Mou.

Zaldo va verbalitzar la manca de cohesió i empatia existent, per molt que alguns s’entossudeixin i enroquin a negar la més clara de les evidències.

L’alcaldessa, Sònia Viñolas (PSC), el va replicar cristianament: “Gràcies a Deu tinc companys, no són xais. Cadascú té el seu punt de vista i això ens enriqueix, no és una cosa que ens separi”. I no li falta raó a Viñolas. Els seus companys de viatge no són xais.

El que potser encara no sap l’alcaldessa, qui de moment es mereix tot el meu respecte, és que s’ha fet envoltar de hienes. Personatges obscurs que només vetllen pels seus interessos personals i responen únicament i exclusiva als seus més profunds egos. Uns animalons, carronyaires de mena, que tard o d’hora et poden acabar devorant.

Ara, el que està per veure és si Viñolas serà capaç d’aquí a final de mandat de reconvertir-los en un dòcil ramat o s’acabarà metaforfosejant en una més de la manada.

segueix elmalgratenc.cat a les xarxes

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.