Engalanen carrers per Nadal

Esperonats pel concurs d’engalanar que es va dur a terme durant la festa major d’estiu, veïns del carrer Blanch de Malgrat de Mar l’han ornamentat amb motiu de les festes nadalenques.

Els curiosos que s’hi acostin hi podran veure, travessant el carrer i de punta a punta, diversos penjolls que l’embelleixen. En concret, veïns del barri hi han penjat elements que simbolitzen regals i llaminadures gegantines.

L’ornamentació, que s’ha col·locat tot just aquest dissabte, s’hi estarà fins ben passat Reis, s’ha assenyalat.

Els carrers Maó i Sant Pere han endegat iniciatives similars. El seu veïnat ha apostat per tornar a adornar-los amb la complicitat de la majoria de la comunitat. Aquests dies, balcons i finestres ja comencen a lluir motius nadalencs, tot i que encara el treball no s’ha donat per finalitzat. En el cas del carrer Maó, segons han revelat veïns de la zona, està previst fer-hi un pessebre. De cara al dia 22 de desembre, el veïnat vol organitzar també una gimcana familiar i d’altres activitats.

Contingut relacionat…

Darreres notícies…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.