Apallissen dos joves per robar-los el mòbil

elmalgratenc.cat necessita de la teva col·laboració per poder seguir informant

Fes-te subscriptor ara mateix per només 5 euros al mes

La nit del 6 de novembre, dos joves van rebre una pallissa a la sortida d’un local d’oci nocturn de Malgrat de Mar. Els agressors, amb domicili a Pineda de Mar, eren quatre nois de 19, 20, 21 i 23 anys, la nacionalitat dels quals no ha estat facilitada. A una de les víctimes li van trencar la mandíbula durant el robatori.

Segons han informat els Mossos d’Esquadra, als agredits se’ls van endur el mòbil i la cartera.

Després de les investigacions pertinents, als autors dels fets se’ls ha pogut identificar i detenir recentment. El passat dia 2 de desembre, a un dels individus se’l va fer engarjolar per ordre del jutge. Els altres implicats en els delictes han quedat en llibertat amb càrrecs.

segueix elmalgratenc.cat a les xarxes

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.