Incidents durant el partit Marroc-España

Aquest dimarts a la tarda, s’ha disputat el partit de futbol entre les seleccions del Marroc i España corresponent a als vuitens de final del campionat mundial que s’està celebrant a Qatar.

A Malgrat de Mar, aficionats d’ambdós equips s’han aplegat cordialment en un bar de l’avinguda Mediterrània, al barri de La Fàbrica de l’Aigua. L’encontre i la trobada entre els seguidors ha transcorregut amb total normalitat al llarg de tot el partit. Poc abans de la tanda de penals, una parella -veïns del barri- s’ha acostat fins el local amb ganes de brega. L’home i la dona han estat expulsats del bar degut al seu estat d’embriaguesa. Aquest ha estat el detonant, segons testimonis dels fets, que ha provocat un enfrontament entre la parella i alguns clients. Fins i tot s’ha arribat a les mans.

En rebre l’avís, la Policia Local ha fet acte de presència pràcticament de manera immediata. Diversos efectius s’han desplegat a la zona per evitar que els aldarulls anessin a més. Els agents han tallat la circulació de vehicles en una part de l’avinguda i s’ha requerit el servei d’una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per tal d’assistir als causants dels aldarulls.

Al voltant de les set de la tarda, la policia ha donat la situació per controlada i finalitzada.

Darreres notícies…

Tu perds

Amb receptes per als pròxims quatre anys de mandat pràcticament calcades, encara no hi ha res decidit.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.