Torna La Bona Sort!

Aquest dilluns a la tarda, l’Orquestra de La Bona Sort ha tornat als escenaris. Ho ha fet després de dos anys i mig d’absència degut a la pandèmia. L’actuació s’ha fet al pavelló Germans Margall de Malgrat de Mar. L’activitat ha format part del programa de la festa major Sant Nicolau que aquests dies se celebra al municipi.

L’orquestra de La Bona Sort, formada per usuaris de la Comunitat Terapèutica del Maresme, ha actuat a Malgrat de Mar convidada des de la regidoria de Cultura. “Van acceptar de seguida”, ha assegurat durant el concert la responsable política de l’àrea Lurdes Borrell (Malgrat Ens Mou). La regidora ha remarcat la necessitat de sensibilitzar la ciutadania amb les malalties mentals. Una qüestió que s’ha posat en valor arran la pandèmia, ha dit.

El repertori que ha ofert La Bona Sort s’ha basat en un recull de clàssics de la música, dels estils i èpoques més diversos. Els components de l’orquestra han finalitzat el seu concert al costat de bona part del públic assistent, a qui han fet pujar a l’escenari per interpretar conjuntament el tema de comiat.

L’anècdota de la jornada l’ha protagonitzada Valentí Agustí. Al president de la Comunitat Terapèutica del Maresme se l’ha convidat a interpretar un tema. Agustí ha reconegut que feia molts anys que ho demanava i finalment s’ha acomplert el seu desig. “És per mi un honor cantar per primera vegada amb ells. Han estat molts anys de demanar-ho i demanar-ho…” ha confessat Valentí Agustí moments abans de la seva actuació.

El concert ha tingut la seva vessant solidària, ja que els assistents hi podien fer una aportació econòmica de 3 euros. Els diners recollits es destinaran a la Federació de Salut Mental de Catalunya.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.