Finalitza el termini d’al·legacions a la llicència ambiental d’AGC Pharma

Aquest dilluns dia 12 de desembre, finalitza el termini per presentar al·legacions a la llicència d’impacte ambiental sol·licitada per la química AGC Pharma, ubicada al Camí de la Pomereda de Malgrat de Mar.

La multinacional està ampliant la planta que té al municipi. Per a la construcció del nou edifici, però, encara no disposa de la llicència mediambiental corresponent que li ha d’atorgar la Generalitat de Catalunya.

El període d’al·legacions es va iniciar el 25 d’octubre i es tanca avui dilluns. Durant tot aquest període de temps d’exposició pública, qualsevol ciutadà, entitat, partit polític, etc… ha pogut formular les al·legacions que hagi considerat oportunes.

L’ampliació de la química comportarà, tal i com s’ha reconegut des de la mateixa empresa, un augment del nivell d’afectació de risc químic per a la població. A més, el consistori malgratenc haurà de modificar el seu pla de protecció civil i informar-ne degudament als seus ciutadans.

CONTINGUT RELACIONAT

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.