Aturada l’adjudicació del nou local per al Jutjat de Pau

A mitjans del mes d’agost, el consistori malgratenc va endegar el procés administratiu per trobar un nou local on ubicar-hi les dependències del Jutjat de Pau. El local on es presta el servei es troba en un estat molt deficitari i ha provocat en reiterades ocasions les queixes dels treballadors.

Els propietaris de locals que complissin amb els requisits indicats podien optar al contracte, que és d’un valor estimat de 18.000 euros per a 4 anys. El passat dia 6 d’octubre va expirar el termini de presentació de les ofertes.

De les hores ençà, però, des de l’ajuntament es manté el procés aturat. Segons han assenyalat diverses fonts consultades, els dos locals on s’hi havia posat l’ull no acaben de complir amb les exigències demandades inicialment.

Mentrestant, el malestar dels professionals del Jutjat de Pau s’eternitza i les instal·lacions actuals es deterioren. Es dona el cas, que en el local s’hi emmagatzemen documents històrics del municipi. En aquest sentit, hi allotja arxius que daten de l’any 1870, època en què es va començar a registrar a mà els casaments, naixements i defuncions. El contingut d’aquests llibres aporta un alt valor a la història de Malgrat de Mar.

CONTINGUT RELACIONAT

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.