La pluja converteix en una piscina el carrer Sant Antoni Abat

Amb la caiguda de les darreres pluges, el carrer Sant Antoni Abat de Malgrat de Mar pràcticament s’ha convertit en una piscina. L’aigua l’ha negat en bona part i veïns de la zona tenen dificultats per transitar-hi.

El bassal d’aigua l’ha provocat les obres efectuades a principis de mandat al carrer Caporal Fradera, perpendicular al Sant Antoni Abat. Els treballs per a convertir-lo en plataforma única van comportar un augment del gruix de la calçada, transformant-la en un mur que atura l’aigua.

Precisament, en breu està previst iniciar les obres de remodelació del carrer Sant Antoni Abat. També serà una plataforma única. Una actuació similar a la que s’ha fet -i s’està fent- a la resta de carrers del barri. El veïnat espera amb resignació que els treballs permetin solucionar el problema actual de l’estancament d’aigua quan plou.

També relacionat amb les futures tasques de reforma, veïns amb aparcament al carrer s’han mostrat queixosos pel fet que mentre durin les obres no hi podran accedir i deixar el seu vehicle al garatge. A més, els afectats troben injust haver de pagar la taxa municipal per disposar d’un gual que no el podran usar mentre durin els treballs de remodelació.

El cost per transformar en plataforma única el carrer Sant Antoni Abat és d’uns 138.000 euros. Segons la previsió anunciada des del consistori, s’hauran de fer en uns 3 mesos.

Col·labora!

Subscriu-te per només 5 euros al mes!

O fes un donatiu…

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. No està segrestat pels polítics i poders fàctics de torn.

Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a fer créixer un projecte local de premsa lliure i independent, a millorar la societat, ser conscient, lliure, a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.