Una avaria deixa sense aigua el barri de Can Mercader

Des del passat mes d’octubre, al carrer Indústria de Malgrat de Mar s’hi estan fent treballs de millora de la xarxa del clavegueram.

Dimarts a la tarda, s’hi va produir una avaria que va deixar diverses comunitats de veïns sense aigua durant llargues hores i de manera intermitent. Molts dels afectats han expressat la seva inquietud i malestar per la nul·la informació rebuda sobre els detalls dels fets. “Ningú de l’ajuntament ens ha dit res”, han indicat.

L’incident també ha perjudicat negocis ubicats als baixos dels edificis. Un dels propietaris ha explicat que ha hagut de treballar sota mínims, ja que la manca de subministrament d’aigua potable li ho ha impedit. L’afectació li ha provocat pèrdues econòmiques que haurà de mirar de rescabalar a través de l’asseguradora, ha assenyalat.

Els tècnics de l’empresa d’aigües són els qui s’han encarregat de solucionar el problema. El servei s’ha restablert amb total normalitat pels volts de les quatre de la tarda d’aquest dimecres.

CONTINGUT RELACIONAT

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.