Pollastrada i protesta pels drets dels animals

Aquest dissabte a la tarda, el parc de Can Campassol de Malgrat de Mar ha estat l’escenari triat per a repartir 120 pollastres. La iniciativa, endegada per l’associació de comerciants, ha retornat al municipi amb l’objectiu de dinamitzar i donar a conèixer el comerç local.

Al llarg de les darreres setmanes, diversos establiments associats han fet omplir unes butlletes entre els seus clients. Als més afortunats, previ sorteig, se’ls ha obsequiat amb un pollastre i una bossa, que han pogut recollir de mans de membres de l’associació.

A la jornada festiva, però, se l’hi afegit de manera espontània una simbòlica i pacífica protesta. L’entitat Maresma Anti-Especista hi ha fet acte de presència. Una de les seves integrats s’ha plantat a pocs metres de la parada de comerciants per a reivindicar els drets dels animals.

Els nens poden anar a veure una fàbrica de xocolata, però no aniran mai a veure un escorxador“.

Lídia Massó

Amb aquesta acció, Lidia Massó, ha volgut posar de manifest l’ús i abús que se’n fa dels animals. “Aquests 120 pollastres que avui han mort han tingut una vida desgraciada. Tenien dret a la vida”, ha convidat a reflexionar.

Maresma Anti-Especista va néixer el mes d’agost a Malgrat de Mar i ja són una quinzena de membres. Un dels objectius del grup és convertir-se en veu dels animals i visibilitzar el que està passant. “Els nens poden anar a veure una fàbrica de xocolata, però no aniran mai a veure un escorxador. Si veiessin com estem matant els animals no ho deixarien fer”, ha conclòs Massó.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.