Una vintena de bicicletes busquen propietari

Una vintena de bicicletes es troben al dipòsit de la comissaria de policia. En concret, en són 23. N’hi ha de diferents marques i models. En bona part dels casos, es tracta de bicicletes robades i/o abandonades.

Les bicicletes han estat trobades al llarg de l’any en punts diversos de Malgrat de Mar com, per exemple, el Passeig Marítim, les avingudes Mediterrània, Bon Pastor, dels Pins, Barcelona i Camí de la Pomereda. També n’hi ha que han aparegut en places i carrers (Ollers, Blanch, Eivissa…).

Es desconeix qui és el legítim propietari dels vehicles. És per això, que les bicicletes estaran dipositades durant 6 mesos a les dependències de la Policia Local, fins a principis del mes de juny de 2023. Al llarg d’aquest període de temps, els seus amos les podran recuperar, demostrant degudament que en són els propietaris.

Un cop finalitzat el termini, “l’objecte serà lliurat a qui l’ha trobat. En el cas que l’objecte no pugui ser retornat al seu propietari, ni retirat per la persona que el va lliurar, podrà ser venut en subhasta pública o se li donarà tractament de residu i es procedirà a la seva destrucció”, s’ha indicat des del consistori.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.