Ho entenc

Entenc que els ignorants, curts d’enteniment, sense criteri particular, caps de carabassa, babaus, curts de gambals, immadurs, necis, panolis i tanoques busquin l’aixopluc pervers d’etiquetes i sigles per sentir-se, creure’s i simular que són uns milhomes.

Entenc també la seva incapacitat per comprendre i assimilar que n’hi hagi que són tot el contrari. És a dir, que n’hi ha que no necessiten passejar-se i fer-se veure al costat de ningú més ben posicionat que ells perquè raonen amb autonomia, tenen valors i principis propis perquè no estan adscrits a cap ideologia o moral externa i, menys encara, supeditats a dictàmens socials immorals de caràcter grupal o sectari.

Entenc que es pugui estar enamorat, no et corresponguin i t’hagis de conformar amb la figura paternalista que el personatge que idolatres representa.

Entenc que alguns prefereixin el raquític i enganxifós home aranya, però jo sempre he estat més del cavaller fosc i senyor dels ratpenats…

ALTRES ARTICLES D’OPINIÓ

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.