Una seixantena d’accidents de trànsit durant el 2022

Malgrat de Mar ha patit una seixantena d’accidents de trànsit al llarg de l’any 2022. Així ho indiquen les dades recollides en aquest període de temps per la Policia Local al municipi.

En concret, han estat 62 els accidents ocorreguts. En total, són 5 sinistres més que l’any anterior, durant el qual se’n van produir 57.

Dels 62 accidents de trànsit que han tingut lloc aquest any a Malgrat de Mar, 45 han provocat danys materials. Hi ha hagut 17 persones ferides. 15 de les víctimes han patit ferides lleus. La resta (2) han revestit gravetat. Sortosament, no s’ha registrat cap víctima mortal.

58 persones anaven drogades mentre conduïen.

Com a mesura de prevenció, la policia ha establert aquests darrers 12 mesos més d’un miler de controls d’alcoholèmia i detecció de drogues. S’han realitzat, doncs, un total de 1.409 proves d’alcoholèmia, 146 de les quals han donat positiu entre els conductors de vehicles a qui se’ls ha practicat. A més, també s’han efectuat 73 drogotest, a través dels quals s’ha detectat que 58 persones anaven drogades mentre conduïen.

Les dades que formen part del contingut d’aquesta notícia han estat facilitades per la Policia Local de Malgrat de Mar. S’han obtingut a través d’una sol·licitud d’accés a la informació pública.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.