Has perdut el mòbil o el patinet?

Aquest passat estiu, entre els mesos de juny i agost es van trobar 6 mòbils i 2 patinets. Durant el mateix període de temps, altres troballes efectuades a Malgrat de Mar van ser un rellotge infantil, una jaqueta de xandall i unes ulleres graduades de pasta de color vermell.

Els objectes es van localitzar en punts com els carrers Mallorca, Ramon Turró, Canigó, el Passeig Marítim, el parc Francesc Macià i l’avinguda Costa Brava, entre d’altres.

Fins al dia d’avui, a alguns d’aquests objectes no se’ls ha pogut localitzar l’amo. Per tant, i segons indica la llei, estaran dipositats durant 6 mesos a les dependències de la Policia Local de Malgrat de Mar fins que el legítim propietari els reclami. En cas contrari, es retornaran a aquella persona que les va trobar.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.