129 detinguts per la policia a Malgrat de Mar

La Policia Local de Malgrat de Mar ha efectuat un total de 129 detencions durant el 2022. Els detinguts han visitat la garjola de la comissaria per diferents causes. La xifra s’emmarca dins les dades facilitades pel mateix cos, que també inclouen el nombre de persones investigades per diversos motius al llarg de l’any i que han estat 178.

Malgrat Sud és el barri on s’ha registrat el major nombre de fets delictius aquest 2022.

Pel que fa a la quantitat de delictes comesos durant aquest any, aquests s’eleven fins els 1.398. De manera desglossada, els delictes comesos contra les persones (aquells que atempten contra la seva integritat física) en són 172, contra la seguretat viària (excés de velocitat, consum d’alcohol o drogues mentre es condueix, conducció temerària, conducció sense carnet…) 75, contra l’ordre públic 28, la salut pública (tràfic o consum de drogues) 11. La resta, 37, corresponen a d’altres delictes que no s’han detallat. La xifra més elevada se l’endú els delictes comesos contra el patrimoni (furts, robatoris…), un total de 1.075.

Per barris, la zona del municipi on enguany s’han registrat més fets delictius és Malgrat Sud, seguit del centre de Malgrat de Mar i Malgrat Nord.

Aquest 2022, la Policia Local ha col·laborat, juntament amb altres cossos policials, en l’execució d’una quarantena d’operatius.

Les dades que formen part del contingut d’aquesta informació han estat facilitades per la Policia Local de Malgrat de Mar. S’han obtingut a través d’una sol·licitud d’accés a la informació pública.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.