Roben un jove a punta de navalla

Segons han confirmat diverses fonts policials, la nit d’aquest passat dimecres dia 21 de desembre s’ha produït un robatori pels voltants de l’estació de trens de Malgrat de Mar, a la plaça Marià Cubí.

Pel que sembla, cinc individus haurien estat els autors materials dels fets. Es tractaria d’un grup que freqüenta amb assiduïtat la zona i que hauria amenaçat un jove -veí del municipi- a punta de navalla amb la clara intenció de robar-li les pertinences que duia al damunt.

Després de l’atracament, la mateixa víctima és qui hauria avisat la policia que, un cop identificats els delinqüents, els hauria enxampat pocs minuts després.

Als detinguts, alguns amb diversos antecedents, se’ls acusa d’un robatori amb violència.

CONTINGUT RELACIONAT

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.