Campanades de Cap d’Any a Malgrat de Mar

A través d’un comunicat, la Comissió de Festes de Malgrat de Mar ha traslladat la iniciativa popular que han programat de cara al dia 31 de desembre. Es tracta de la celebració de les 12 campanades.

L’acte tindrà lloc a la plaça de l’Església la darrera nit del 2022 “per tal que els malgratencs i malgratenques celebrin l’entrada a l’any 2023 conjuntament escoltant les campanades de la nostra església”, han assenyalat des de la comissió.

Als participants se’ls oferirà cava per arrodonir la festa.

Els qui s’hi vulguin afegir, ho podran fer a partir de tres quarts de dotze de la mitjanit (23:45h), que és l’hora de la convocatòria. Els participants a les campanades hauran de portar-se el raïm de casa. Allà, però, se’ls obsequiarà amb cava per arrodonir la festa.

La conducció de la cerimònia anirà a càrrec del popular locutor de ràdio i showman Marc Ferri i compta amb el suport de la colla de diables Ratpenats Infernals i l’Ateneu El Rovell.

Les Campanades Populars de Cap d’Any a Malgrat de Mar s’allargaran fins a dos quarts d’una de la matinada. Serà amb música i xerinola.

CONTINGUT RELACIONAT

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.