2022: el més llegit

Pels volts del passat mes de març, elmalgratenc.cat arrencava una nova etapa. De les hores ençà, han estat mesos d’incerteses, errors i pànic.

Ara, a les portes d’un nou any, sembla que el rumb comença a fixar-se a la brúixola i esperem arribar finalment al nostre destí. Això sí, comptant amb l’inestimable suport dels nostres subscriptors, lectors que lentament es van sumant a fer viable aquest projecte de premsa lliure i independent, del qual esperem que tu també en formis part ben aviat.

A punt de tancar aquest 2022, elmalgratenc.cat ha publicat més de 300 notícies. Ha rebut la visita d’uns 24.400 usuaris, que han visionat 76.885 vegades el web.

Les 10 entrades més llegides han estat les següents:


Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.