Malgrat de Mar atorga 16.000€ per a projectes de cooperació

De cara al 2023, Malgrat de Mar destinarà 15.980 euros en ajuda internacional. Es tracta d’una quantitat de diners que s’han atorgat a diferents organitzacions. Totes elles tenen en marxa projectes de solidaritat, cooperació internacional i co-desenvolupament arreu. Les iniciatives s’avenen “amb les finalitats del Consell de Solidaritat de Malgrat de Mar”, segons s’ha indicat.

En concret, les ajudes recentment aprovades pel govern malgratenc són les que ha rebut Mans Unides (5.000€) i la Comissió de l’Agenda Llatinoamericana Mundial (4.500€).

Finalment, a l’Associació Catalana de Cooperació Internacional pel Desenvolupament ONGD Al Karia, se li ha atorgat una subvenció de 6.480€.

L’any 2020, Malgrat de Mar ja va col·laborar amb aquesta darrera organització no governamental. Ho va fer aportant 1.700€ que es van destinar a millorar instal·lacions i equipaments de les escoles de primària de la localitat de Bonconto (Senegal). Els treballs es van allargar gairebé un any i se’n van beneficiar una quarantena d’infants, segons detalla l’entitat en la seva memòria tècnica anual.

foto portada: perfil xarxes socials ONGD Al Karia

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.