Només 5 joves rebran beca per anar a estudiar en transport públic

5 són els joves que rebran l’ajut de 150 euros per anar a estudiar en transport públic. La beca també la van sol·licitar una trentena de joves més. Però se’ls hi ha denegat per diferents motius, ja sigui per manca de documentació o per haver-ho demanat fora de termini.

A finals del mes d’agost de 2022, va finalitzar el termini per a sol·licitar la beca individual de transport públic per a joves que estudien fora de Malgrat de Mar.

La mesura estava adreçada en especial a joves d’entre 16 i 30 anys d’edat que realitzen estudis de cicles formatius de grau mitjà i superior d’aquelles especialitats que no es fan al municipi. Els beneficiats d’aquesta línia d’ajuts han d’estar empadronats al municipi, així com matriculats en ensenyaments d’educació postobligatòria, entre d’altres requisits.

La iniciativa no va estar exempta de certa polèmica, ja que moltes famílies van exposar les dificultats que els suposava a alguns la presentació de determinats documents i, així, poder complir amb les exigències de l’administració local. Joves i famílies van qualificar la “paperassa” d’exagerada. És per això, que molts es van fer enrere, desistint de sol·licitar l’ajut.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.