Atropellament mortal per Reis

A primera hora d’aquest matí de divendres, un jove ha resultat mort com a conseqüència d’un atropellament. El succés ha tingut lloc pels volts de les set, a la carretera BV-6001, a prop de l’antic edifici del Molí Vell.

Pel que sembla, segons informacions policials rebudes, l’home -de nacionalitat russa amb domicili a Fogars de Tordera- anava caminant pel mig de la calçada, per causes que es desconeixen. La conductora d’un vehicle que circulava en direcció Blanes se l’ha topat de cop, dissortadament l’ha envestit sense poder fer res per evitar l’accident mortal.

La conductora del cotxe ha donat negatiu en la prova d’alcohol i el test de drogues. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.