Malgrat de Mar arranjarà la part que li toca del carrer de les Begònies

El de les Begònies -entre el camí de Can Palomeres i el bosc de Can Borrell, en plena urbanització a la muntanya- és d’aquells carrers que es troben a les antípodes de Malgrat de Mar. Literalment. Està dividit en dos, ja que la línia limítrof amb Palafolls el parteix en dues meitats.

El carrer de les Begònies es troba en molt mal estat de conservació. L’asfaltat està malmès, els sotracs es compten per desenes i les voreres són pràcticament inexistents en molts trams. Quan plou, sovint s’hi formen bassals d’aigua que dificulten el pas a veïns i vehicles.

El consistori malgratenc vol arranjar la part que li toca d’aquest camí. Per fer-ho, s’actuarà “a partir de la confluència entre el mateix camí de la Rosa, el carrer dels Nards i el carrer dels Gessamins fins a l’entrega amb camí de sauló dins el bosc al final de la urbanització”.

Els treballs de millora preveuen arrancar el formigó existent i estendre posteriorment una altra capa amb materials més òptims i adequats.

El cost de les obres s’ha estimat en uns 40.000 euros i la intenció és executar-los en un mes aproximadament. De moment, no hi ha data d’inici dels treballs.

imatge portada: Google Maps

Col·labora!

Subscriu-te per només 5 euros al mes!

O fes un donatiu…

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. No està segrestat pels polítics i poders fàctics de torn.

Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a fer créixer un projecte local de premsa lliure i independent, a millorar la societat, ser conscient, lliure, a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.