Atraquen una joieria en ple centre de Malgrat de Mar

Col·labora!

Subscriu-te per només 5 euros al mes!

O fes un donatiu…

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. No està segrestat pels polítics i poders fàctics de torn.

Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a fer créixer un projecte local de premsa lliure i independent, a millorar la societat, ser conscient, lliure, a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

La policia busca a dues dones i un home com a possibles autors d’un robatori. Els fets han tingut lloc aquest dimarts al migdia, en una joieria ubicada al carrer de Mar de Malgrat de Mar, el principal eix comercial del municipi.

Segons la versió que les propietàries del negoci afectat han facilitat a la policia, dues dones haurien entrat interessant-se per diversos productes de plata. Mentrestant, un tercer implicat realitzava tasques de vigilància a la porta del local.

Les lladregotes han aprofitat un descuit de les dependentes i s’haurien endut joies del mostrador. Segons el testimoni de les víctimes, els delinqüents haurien fugit en “direcció muntanya”.

Diversos efectius de la Policia Local s’han personat fins el lloc del succés, un cop han rebut l’avís del robatori. Immediatament s’ha activat el protocol de cerca i captura dels delinqüents, que s’ha desenvolupat amb l’ajut de les càmeres de videovigilància instal·lades en diferents indrets. Fins el moment, però, els resultats han donat negatiu i dissortadament en aquesta ocasió la policia no ha pogut enxampar els autors del suposat robatori.

CONTINGUT RELACIONAT

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.