El conductor d’una moto, en estat crític després d’envestir un senglar

Un motorista ha resultat ferit crític després de topar amb un porc senglar. Actualment, l’accidentat es troba ingressat a l’hospital Josep Trueta de Girona.

Els fets han ocorregut aquest dimarts al vespre, al voltant de les vuit. La topada entre el conductor del vehicle i l’animal ha tingut lloc molt a prop del polígon industrial de Can Patalina de Malgrat de Mar. En concret, en el punt quilomètric 1 de la carretera B-682, segons ha informat aquest dimecres la ràdio local de Palafolls.

Poc després de rebre l’avís, fins el lloc del succés s’hi han desplaçat efectius de la Policia Local de Palafolls, Bombers i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques per tal d’atendre la víctima.

CONTINGUT RELACIONAT

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.