Avisen que no es podrà executar part de les inversions anunciades

El govern local -PSC i Malgrat Ens Mou- ha destinat per al 2023 un total de 5.471.450€ en matèria d’inversions. En destaquen la realització de millores a diferents equipaments esportius, l’ampliació del rocòdrom del Grup Excursionista Malgratenc (GEM), el Centre Cultural i la riera de Sant Genís, entre d’altres. També s’ha inclòs la redacció d’un nou projecte per al Passeig Marítim

Aquesta partida econòmica es va aprovar en el decurs del ple dedicat als pressupostos municipals, celebrat a mitjans del mes de desembre. La proposta va prosperar amb els vots a favor dels grups polítics al govern. Junts per Malgrat s’hi va abstenir. Esquerra i la CUP van votar en contra.

“Són uns pressupostos que no executarà del tot, perquè d’aquí a cinc mesos hi haurà un canvi de govern.”

Joaquim Albert, Esquerra

Recentment, en declaracions a la ràdio local, el regidor d’Esquerra Joaquim Albert ha avisat que el govern local no podrà executar part de les inversions anunciades. Com a marc de referència, el republicà s’ha referit als pressupostos del 2022. Segons Albert, “són uns pressupostos que no executarà del tot, perquè d’aquí a cinc mesos hi haurà un canvi de govern, sigui qui sigui, i haurà d’assumir aquest pressupost”. El regidor ha reiterat la necessitat d’haver elaborat els pressupostos conjuntament amb els grups a l’oposició. La qual cosa no es va fer. Per tant, ha insistit Joaquim Albert, que són “uns pressupostos que ens vam trobar damunt la taula i no hi hem tingut ni veu ni vot”.

És per això, que Esquerra ha lamentat novament que al voltant de les 1.300 persones que van votar el partit republicà no hi veuran reflectides les seves voluntats.

Al llarg del mandat, el govern només ha executat un 25% de les inversions anunciades.

Pel que fa a les inversions, Joaquim Albert ha manifestat que “estan pressupostant per sobre de les possibilitats de l’equip de govern”. El regidor argumenta les seves declaracions basant-se en què al llarg del darrer mandat només s’ha executat un 25% de les inversions previstes. Un fet que ha qualificat de “fracàs”. “No podíem aprovar uns pressupostos que anaven en aquesta mateixa línia”, ha matisat Albert. És per això, que l’actual equip de govern els genera desconfiança i els consideren incapaços de tirar endavant les iniciatives anunciades.

CONTINGUT RELACIONAT

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.