El nou local per al Jutjat de Pau es fa de pregar

El govern local ha tret a licitació l’arrendament d’un local destinat al Jutjat de Pau. De fet, es tracta de la segona vegada que ho fa, ja que la primera licitació es va haver de declarar deserta. El motiu és que l’única proposta que s’hi va presentar no complia els requisits tècnics exigits des del consistori. En concret, es tractava del local que fins no fa gaire ocupava una llibreria al carrer del Carme.

Amb la darrera licitació, anunciada tot just a principis d’any, el govern municipal reitera la seva intenció de traslladar les instal·lacions del Jutjat de Pau.

Segons la documentació pública consultada, el contracte privat d’arrendament del local destinat serà de 1.500 euros mensuals -18.000€ anuals- i “amb un termini inicial de 4 anys, prorrogables anualment”.

CONTINGUT RELACIONAT

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.