13.800 euros per al manteniment de l’ascensor inclinat

El govern malgratenc ha adjudicat el servei de manteniment de l’ascensor inclinat, al carrer Passada. La prestació la farà una empresa especialitzada, amb seu a El Prat Del Llobregat, i que compta amb 50 anys d’experiència en el sector. Aquesta empresa és la única que es va presentar a la licitació anunciada pel consistori el mes de novembre de 2022.

El contracte del servei és per a dos anys, des de l’1 de gener de 2023 i fins el 31 de desembre de 2024, i suposarà per a les arques municipals una despesa d’un total de 13.794 euros.

L’ascensor inclinat de Malgrat de Mar és sovint motiu de queixes per part dels seus usuaris. Amb massa freqüència, les instal·lacions del giny es troben tancades i no es poden usar, ja sigui pel manteniment periòdic que s’hi ha de fer o bé perquè l’aparell ha patit algun tipus d’avaria o desperfecte que l’ha deixat inutilitzat llargues hores.

CONTINGUT RELACIONAT

Col·labora!

Subscriu-te per només 5 euros al mes!

O fes un donatiu…

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. No està segrestat pels polítics i poders fàctics de torn.

Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a fer créixer un projecte local de premsa lliure i independent, a millorar la societat, ser conscient, lliure, a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.