A Malgrat de Mar hi ha persones dormint al carrer

Els habitatges buits i desocupats a Malgrat de Mar es compten per centenars. La xifra exacta, però, es desconeix, ja que des del consistori no se n’ha elaborat i/o actualitzat fins el moment un llistat oficial. A més, actualment el municipi no disposa de pisos de caràcter social a través dels quals es pugui donar aixopluc a persones i famílies en risc d’exclusió. Un fet que als afectats els agreuja encara més la situació de vulnerabilitat en què es troben. Es tracta de persones, moltes amb fills al seu càrrec, amb dificultats per accedir a un habitatge digne a un preu assequible i que a alguns els arrossega a viure al carrer en condicions precàries i insalubres.

Des del consistori, s’ha recordat i reconegut la circumstància. És per això, que al llarg del plenari celebrat aquest dijous al vespre, els diferents grups polítics -tant al govern com a l’oposició- han aprovat una moció on es comprometen a posar-hi fil a l’agulla. En aquest sentit, per unanimitat de tots els partits, l’ajuntament de Malgrat de Mar iniciarà els tràmits administratius corresponents per tal de facilitar un habitatge digne a les persones que més ho necessiten.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.