Un veí de Malgrat de Mar, detingut per traficar amb marihuana

Aquest divendres a la tarda, al voltant de dos quarts de set, la Policia Local de Malgrat de Mar ha aturat el conductor d’un vehicle de mobilitat personal (VMP). El jove, veí del municipi, circulava en sentit contrari pels carrers Sant Elm i Indústria. Després d’identificar-lo, els agents han comprovat que al damunt duia diverses bosses de marihuana i haixix, que suposadament repartia a domicili.

imatge de la droga intervinguda – foto: Policia Local Malgrat de Mar

El noi, de qui no consten antecedents, ha quedat detingut acusat d’un delicte contra la salut pública. Aquest dissabte ha passat a disposició judicial. La policia li ha immobilitzat el vehicle amb què circulava i la droga la té en custòdia els Mossos d’Esquadra com a prova dels fets.

CONTINGUT RELACIONAT

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.