Queixes per la brutícia a Can Palomeres

Avocar deixalles fora d’hores i en el lloc que no els correspon, continua manifestant-se com un mal endèmic. És el cas de l’incivisme que prolifera a barris de Malgrat de Mar com el de Can Palomeres.

Segons han relatat veïns de la zona, moltes persones infringeixen la normativa municipal i llencen la brutícia quan i on no toca. Un acte que genera malestar veïnal i que ha provocat algun enfrontament verbal entre veïns del barri.

Dissortadament, segons els consultats, aquest tipus de males conductes sovintegen sobretot els caps de setmana, que és quan molts aprofiten per fer neteja o reformes a casa.

Els actes incívics també es traslladen a la plaça i parc infantil del barri, entre els carrers Escultor Clarà i Enric Borràs. Un espai públic on amos de mascotes les hi deixen fer les seves necessitats. En molts casos, no recullen les caques del gos.

Es dona el cas que el govern local ha anunciat recentment la voluntat d’instal·lar càmeres de videovigilància a diferents del municipi. En concret, es tracta de zones on hi ha ubicats contenidors de la recollida selectiva i s’hi ha detectat una major concentració de brutícia al seu voltant. Els aparells es volen col·locar amb l’objectiu d’identificar, atrapar i sancionar els infractors.

CONTINGUT RELACIONAT

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.