Can Mercader recupera la “normalitat”

Des del consistori malgratenc s’han donat per finalitzades les obres del carrer Indústria. Els treballs que s’hi han estat fent han durat més de 3 mesos i han servit per millorar el sistema del clavegueram. Es tractava d’una llarga reivindicació veïnal que afectava principalment el carrer Girona, perpendicular al primer, ja que es negava d’aigua quan plovia amb intensitat. Una problemàtica que inicialment ha de quedar resolta amb el canvi del col·lector d’aigües que s’ha dut a terme.

Aquest dilluns al matí, entre les 9 i les 10 hores, la policia ha reobert el trànsit a la zona afectada per les obres. Els treballs han obligat a tallar alguns carrers i el sentit de la circulació d’altres. En aquest darrer aspecte, la mesura ha comportat que negocis del barri n’hagin patit les conseqüències, en alguns casos greument.

Empresaris consultats, han posat de manifest les importants pèrdues econòmiques que han sofert mentre han durat les obres i els carrers han estat tallats. En alguns dels casos, la xifra se situa molt pel damunt de la meitat de la facturació mensual habitual. Els afectats també han lamentat el poc o nul suport rebut per part de l’administració local. “Aquest ajuntament no dona ajudes per res”, han etzibat visiblement emprenyats.

A d’altres negocis, en canvi, els ha afavorit el canvi de sentit temporal de la circulació. “Durant aquest temps hi ha passat més gent pel davant de la botiga i hem notat un lleuger repunt dels beneficis”, han assegurat.

Les obres de millora del clavegueram del carrer Indústria han costat uns 337.000 euros.


Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.