Els veïns recelen de les millores al carrer Indústria

Veïns del carrer Indústria de Malgrat de Mar posen en dubte els treballs de millora que s’hi han fet. Segons han explicat, qüestionen que les obres comportin canvis substancials pel què fa a la problemàtica que pateixen quan plou amb força, ja que recelen que s’eviti que la zona es negui d’aigua, sobretot a les cruïlles compreses entre el carrer Indústria, Camí del Pla i l’avinguda del Carme.

Els veïns també han afegit que, al llarg dels darrers dies, les males olors hi han sovintejat, subratllant el fort ferum a claveguera. Una pudor que, segons els afectats, s’ha pogut sentir amb molta més intensitat que abans dels treballs de millora.

Els veïns diuen que des del govern municipal se’ls ha assegurat que no hi ha diners per instal·lar el sistema d’aigua a pressió.

Una altra de les queixes està relacionada amb la necessitat d’instal·lar el sistema d’aigua a pressió, una demanda gairebé històrica del veïnat i que encara no s’han resolt. Precisament, aquesta qüestió la van poder traslladar a membres del govern municipal, els qui van respondre’ls que no hi havia diners per fer-ho, han assegurat. Els veïns temen que un cop el consistori ho vulgui tirar endavant s’hagi de tornar a aixecar el carrer. Una actuació que els obligarà a patir de nou els inconvenients de les obres. És per això, que alguns han qualificat els treballs de “pedaç”.

CONTINGUT RELACIONAT


Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.