Atrapen l’atracador dels forns de pa

Segons ha informat l’Àrea de Comunicació dels Mossos d’Esquadra, la policia ha detingut un home de 64 anys d’edat i amb nombrosos antecedents, a qui l’acusa de ser l’autor de, com a mínim, dos robatoris amb violència.

El delinqüent estaria especialitzat en atracaments a forns de pa. Durant els assalts, que els perpetrava aprofitant la foscor i la poca concurrència de persones durant la matinada, l’home usava una escopeta per amenaçar els treballadors dels establiments.

Les proves recollides han permès la policia catalana assenyalar-lo com culpable d’un atracament a Tordera, el dia 28 d’octubre, i un altre a Palafolls, el 31 del mateix mes.

En el primer dels casos, el lladre va apuntar amb l’arma de foc un dels treballadors de l’obrador per tal que li donés els diners que hi havia a la caixa enregistradora del local. En aquesta ocasió se’ls va endur. En el segon atracament, però, no ho va poder fer, ja que l’agosarada i valenta intervenció d’un dels operaris li ho va impedir.

Finalment, després de les investigacions pertinents, el lladre va ser detingut el passat dia 3 de febrer. Durant el procés administratiu, la policia va adonar-se’n que sobre el delinqüent cursava una ordre de detenció formulada per un jutjat de la localitat d’Albacete.

L’endemà mateix de la detenció, l’individu va ser posat en llibertat amb càrrecs. Quinzenalment s’haurà de presentar al jutjat.


Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.