La pluja evidencia la feina mal feta

Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció

Al llarg dels darrers dies, al carrer Narcís Monturiol de Malgrat de Mar no només si acumula aigua sinó també mala llet. El veïnat està que mossega degut als treballs que s’hi han fet i que teòricament haurien d’haver suposat una millora per al barri.

Segons han expressat i mostrat a través de les xarxes socials, les pluges de les darreres hores han deixat en evidència el que consideren una feina mal feta per part l’empresa encarregada de les obres. L’acumulació d’aigua que s’ha produït en alguns trams del carrer així ho ha demostrat.

Aquest fet, se suma a la llarga llista de greuges que han hagut de suportar els veïns mentre han durat els treballs. Bona part del veïnat no està content amb la remodelació que s’ha dut a terme i que s’ha allargat més del que estava inicialment previst. Els afectats reclamen solucions immediates al consistori.

La remodelació del carrer Narcís Monturiol és fruit d’un procés de participació ciutadana. Tant el seu desenvolupament com el resultat, però, va deixar insatisfets a molts veïns. L’inici de l’execució de les millores ha trigat més d’un any en tirar endavant. Les obres pràcticament han finalitzat aquesta setmana i han costat més de 300.000 euros.

CONTINGUT RELACIONAT

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.