Troben una gallina decapitada a la platja

Ara fa un parell de dies, una veïna de Malgrat de Mar es va trobar una gallina a la platja. La seva sorpresa va ser majúscula en adonar-se’n que a l’au li faltava el cap. Havia estat decapitada.

Segons el relat fet públic per la mateixa noia a través de les xarxes socials, i que ha certificat penjant-hi una imatge de la macabra troballa, la gallina estava envoltada de llegums i cereals. En concret, cigrons i blat de moro.

Tot apunta, que podria tractar-se d’algun tipus de ritual emprat per a “purificar l’ànima” o com a ofrena, molt usat en determinades cultures -en especial africanes i llatinoamericanes- que al llarg dels darrers anys s’han establert al municipi.

Com a mesura de precaució, la noia va recollir i llençar a l’escombraries el cos de l’animal mort. Les restes de menjar les va enterrar a la sorra, segons ha indicat.

Fins el moment, es desconeix si s’han detectat casos de similars característiques a Malgrat de Mar.

Foto: M. R.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.