Nova línia de pressió d’aigua al carrer Abat Oliba

Recentment, el govern local ha aprovat la memòria del projecte de creació d’un pas per a una nova línia de pressió, que s’ubicarà al costat d’una de les voreres del carrer Abat Oliba, al barri de Can Mercader de Malgrat de Mar. L’actuació, segons s’ha indicat, permetrà “tancar l’anella de la xarxa de pressió” al municipi.

L’actuació prevista, validada per l’arquitecte municipal, comportarà la “prolongació de les canonades existents de la xarxa actual d’alta pressió” a la zona i s’anul·laran les de baixa pressió, que són de fibrociment.”L’actuació prevista, validada per l’arquitecte municipal, comportarà la prolongació de les canonades existents de la xarxa actual d’alta pressió a la zona i s’anul·laran les de baixa pressió, que són de fibrociment.

Els treballs s’ha previst que durin dos mesos i s’han valorat en uns 48.000 euros. Encara, però, no s’ha fixat data d’inici per a executar-los, ja que s’ha de donar compliment al procés administratiu pertinent.

La mesura facilitarà, doncs, que el veïnat disposi d’aigua “amb pressió suficient per eliminar els dipòsits interns i els aforaments”, segons consta en la documentació pública consultada.

actualització 10:24h 14/02/2023

Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.