L’escola Vedruna demana explicacions sobre l’ampliació de la planta química

Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció

Famílies de l’escola Vedruna estan preocupades per les obres que es fan a la planta la química, ubicada a pocs metres del centre educatiu d’infantil i primària. Uns treballs d’ampliació que podrien comportar un augment del nivell d’afectació de risc químic per a la població.

Davant aquesta situació, i degut a la pressió exercida, la direcció del centre s’ha reunit amb membres del govern municipal per traslladar-los el neguit manifestat per les famílies i “conèixer tots els detalls de l’ampliació”. La trobada va tenir lloc el passat dia 9 de febrer.

Aquest dimarts 14, des de la mateixa direcció s’ha emès un comunicat on es resumeix el contingut de la reunió. Segons hi resa, el govern local els hi va manifestar que “el projecte estava presentat a Protecció Civil i que aquest organisme havia d’emetre el seu informe”.

Des del govern municipal també van confirmar i reiterar allò que ja és abastament sabut, que “l’empresa necessita l’autorització ambiental que emet la Generalitat, un informe de Protecció Civil i el permís d’obres de l’ajuntament”.

Finalment, segons el comunicat, des de la direcció de l’escola s’assegura que mantindrà informades a les famílies “en cas que hi hagi una dada rellevant” sobre l’afer relacionat amb l’ampliació de la planta química de Malgrat de Mar.

CONTINGUT RELACIONAT

BREUS

Blanes arranjarà la tanca de la desembocadura

22/03/2023. La comissió de platges del consistori blanenc reconeix que s’ha d’arranjar la tanca que impedeix el pas a la desembocadura de La Tordera. L’ajuntament selvatà ha iniciat els tràmits per resoldre-ho al més aviat possible.

La “nova” plaça Joaquim Ruyra costarà 145.000€

22/03/2023. El govern ha estimat en 145.000 euros el cost de la remodelació de la plaça Joaquim Ruyra, que es convertirà en una rotonda. Es renovaran les voreres, l’espai verd i la xarxa d’aigua a pressió. El monument a l’escriptor es mantindrà.

Nous vestuaris a la piscina i el pavelló antic

22/03/2023. S’ha aprovat de manera definitiva el projecte de renovació tant dels vestuaris de la piscina municipal com els del pavelló antic. S’hi ha destinat uns 478.200 euros per fer-los. Les instal·lacions tenen més de 38 anys i estan molt malmeses.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.