Satisfacció entre els propietaris de pisos en lloguer social

L’any 2018, a Malgrat de Mar es va posar en marxa una campanya per tal de captar pisos de lloguer. Amb aquesta iniciativa, es buscava connectar propietaris d’habitatges buits amb persones que necessitessin un lloc per viure-hi que fos assequible econòmicament. Un dels avantatges és que el consistori se’n feia càrrec de la mediació entre ambdues parts.

Preguntats pel tracte rebut des del consistori, propietaris de pisos en lloguer social han manifestat la seva satisfacció per la mesura endegada des de l’àrea d’Habitatge. Tot han estat paraules d’elogi, en especial cap al personal municipal encarregat del procés administratiu.

Segons han explicat, se’ls ha donat totes les facilitats per tal de posar a disposició el seu habitatge. “M’he estalviat molts dels mals de cap que comporta la paperassa”, ha assegurat una de les propietàries consultades. Una afirmació que coincideix amb l’expressada per la resta d’amos de pisos preguntats per aquesta mateixa qüestió.

També han posat de relleu els avantatges obtinguts pel fet d’adscriure els seus pisos a la borsa de lloguer social. En aquest sentit, alguns, no tots, han obtingut una subvenció municipal per a pagar l’Impost de Bens Immobles (IBI) que recau sobre l’habitatge que tenen en propietat. Un altre dels beneficis és l’ajut atorgat per fer reformes en l’habitatge que han cedit.

CONTINGUT RELACIONAT


BREUS

Blanes arranjarà la tanca de la desembocadura

22/03/2023. La comissió de platges del consistori blanenc reconeix que s’ha d’arranjar la tanca que impedeix el pas a la desembocadura de La Tordera. L’ajuntament selvatà ha iniciat els tràmits per resoldre-ho al més aviat possible.

La “nova” plaça Joaquim Ruyra costarà 145.000€

22/03/2023. El govern ha estimat en 145.000 euros el cost de la remodelació de la plaça Joaquim Ruyra, que es convertirà en una rotonda. Es renovaran les voreres, l’espai verd i la xarxa d’aigua a pressió. El monument a l’escriptor es mantindrà.

Nous vestuaris a la piscina i el pavelló antic

22/03/2023. S’ha aprovat de manera definitiva el projecte de renovació tant dels vestuaris de la piscina municipal com els del pavelló antic. S’hi ha destinat uns 478.200 euros per fer-los. Les instal·lacions tenen més de 38 anys i estan molt malmeses.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.