Els enxampen robant en supermercats

L’avís d’un testimoni dels fets, ha permès la Policia Local de Malgrat de Mar enxampar dos individus -d’uns 30 anys d’edat i nacionalitat estrangera- després d’endur-se diversos productes d’almenys dos establiments del municipi. Els fets han tingut lloc aquest divendres a la tarda, al voltant de les sis.

El primer dels furts l’han comès en un supermercat de l’avinguda Mediterrània, al barri de La Fàbrica de l’Aigua. Minuts més tard, els lladres han entrat en un altre ubicat al centre. En concret al carrer del Carme. D’allà s’han endut productes amagats sota la jaqueta.

Alertats del succés, dos agents de la patrulla motoritzada s’hi han personat immediatament. A través de la identificació facilitada, poc després se’ls ha localitzat en un carrer pròxim i la policia ha obert les diligències corresponents per tal de facilitar als afectats la denúncia contra ells.

Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.