La CUP tanca el cercle

Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció

Els diferents partits polítics amb representació municipal, ja han donat a conèixer els seus candidats a l’alcaldia de Malgrat de Mar. Els darrers en fer-ho han estat la Candidatura d’Unitat Popular (CUP).

Aquest dijous, han llançat a través de les xarxes socials -una via de promoció i informació que ja s’ha convertit en habitual- el vídeo on s’anuncia la persona que encapçalarà la llista de la candidatura a les municipals de maig. Pràcticament no hi ha hagut sorpreses i serà Enric Zaldo qui, novament, se situarà com a número u i portaveu del partit.

En l’actualitat, Zaldo és regidor a l’oposició. Hi va entrar l’any 2019 i és la única persona que representa a la candidatura a l’ajuntament, donant veu als 563 votants que van triar la CUP com a opció política per a representar-los.

En el vídeo on s’hi anuncia la seva candidatura, el grup polític deixa constància de les seves intencions a través del lema: “Ho hem lluitat a oposició i ho lluitarem a govern! Estàs a punt per la lluita?” En aquest sentit, la CUP subratlla la necessitat de gent lluitadora per tirar endavant el seu projecte polític a Malgrat de Mar.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.