Tres detinguts per un intent d’ocupació

Tres joves, d’entre 20 i 25 anys d’edat i amb domicili a Mataró, han estat detinguts per la policia després de perpetrar l’ocupació d’un habitatge.

El succés ha tingut lloc aquest dimecres a la tarda, pels volts de les set. Els nois haurien forçat els barrots d’una de les finestres d’un habitatge ubicat en el carrer de les Begònies de Malgrat de Mar, segons les informacions rebudes.

L’avís del delicte l’hauria donat el vigilant d’una empresa privada, que efectuava tasques de control a la zona. En rebre l’alerta, fins el lloc dels fets s’hi han personat agents de la Policia Local i, més tard, Mossos d’Esquadra, que immediatament han identificat i detingut els joves, tots ells de nacionalitat espanyola. Posteriorment se’ls ha traslladat fins a la comissaria, on la policia ha obert les diligències corresponents del cas.

BREUS

Blanes arranjarà la tanca de la desembocadura

22/03/2023. La comissió de platges del consistori blanenc reconeix que s’ha d’arranjar la tanca que impedeix el pas a la desembocadura de La Tordera. L’ajuntament selvatà ha iniciat els tràmits per resoldre-ho al més aviat possible.

La “nova” plaça Joaquim Ruyra costarà 145.000€

22/03/2023. El govern ha estimat en 145.000 euros el cost de la remodelació de la plaça Joaquim Ruyra, que es convertirà en una rotonda. Es renovaran les voreres, l’espai verd i la xarxa d’aigua a pressió. El monument a l’escriptor es mantindrà.

Nous vestuaris a la piscina i el pavelló antic

22/03/2023. S’ha aprovat de manera definitiva el projecte de renovació tant dels vestuaris de la piscina municipal com els del pavelló antic. S’hi ha destinat uns 478.200 euros per fer-los. Les instal·lacions tenen més de 38 anys i estan molt malmeses.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.