Troben a Malgrat de Mar Carla López

Aquest vespre han trobat pels voltants de l’estació de Malgrat de Mar la dona de Pineda desapareguda des de dilluns al matí. Segons les primeres informacions rebudes, la dona es trobava en estat de xoc. Els serveis mèdics se n’han fet càrrec i l’han atès per tal de valorar el seu estat de salut. L’han trobada gràcies a la col·laboració ciutadana. Dues noies l’han vist pels voltants de l’estació i han alertat la Policia Local.

Carla López, de 36 anys d’edat i veïna del barri de Poblenou (Pineda), va desaparèixer mentre anava a treballar a una clínica dental de Calella. De les hores ençà s’havia desplegat un ampli dispositiu de recerca.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.