Un nyap no tapa un altre nyap

Contingut exclusiu per a subscriptors

Fes-te’n ara mateix i podràs accedir a totes les informacions exclusives


BREUS

Malgrat de Mar es queda sense ajuts europeus

La Unió Europea ha destinat un paquet econòmic per superar la “greu crisi social i econòmica” derivada de les conseqüències de la pandèmia de la Covid-19. A diferència de localitats veïnes com Calella i Pineda, Malgrat de Mar n’ha quedat exclosa.

Més queixes per la brutícia al carrer

Veïnes i veïns del carrer Josep Caralt han expressat el seu malestar per la situació de deixadesa en que es troba la zona on viuen. Diuen que els contenidors sempre estan plens de deixalles i el carrer no es neteja tan sovint com caldria.

Carrers engalanats per Sant Roc 2023

Malgrat de Mar tornarà a engalanar alguns dels seus carrers. Ho farà durant la Festa Major. Al concurs hi estan convidats a participar tots els veïns del municipi. En la darrera edició, el carrer Aragó va endur-se el primer premi.


Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.