La sentència ja està dictada

Els nostres avis i pares ens van deixar un món de merda -sense obviar les nobles lluites hagudes entremig de tant enrenou. Ho van fer, fruit de la inconsciència, ignorància, desconeixement i necessitat.

Sense obviar, és clar, les innombrables nobles lluites hagudes entremig -i a les quals molts no us hi heu sumat per vagància o perquè heu pensat que això no anava amb vosaltres-, nosaltres, els seus descendents més directes, hem donat continuïtat a l’herència rebuda, deixant i reforçant el mateix món de merda als nostres fills i nets. Fruit tan sols de la necessitat. Perquè la inconsciència, la ignorància i el desconeixement avui ja no serveixen d’excusa.

No hem après dels errors dels nostres predecessors. Pitjor encara, els hem après però no hem fet res per evitar-los.

Ara, instants abans de la implosió del sistema, només ens resta fer-nos amb un seient ben còmode i contemplar joiosos el final dels nostres miserables dies.

Els nostres fills i nets, aquells que sobrevisquin, ens jutjaran. I la sentència molt em sembla que ja està dictada.


bibliografia d’interès:

Entrevista Jordi Solé, membre del CECC

Caiguda de l’Imperi Romà

Humanos, Tom Phillips


Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.